Onthuld: Nieuwe Ford Kuga

Nieuwe Ford Kuga 2013
Ford heeft in Genève de nieuwe Ford Kuga onthuld, de wagen oogt forser dan voorheen.

De nieuwe Ford Kuga krijgt een aangepaste front met een slankere grille, aangepaste koplampen en grotere luchtinlaten. Ook achteraan werd wat gesleuteld aan het ontwerp, waardoor het geheel een stuk strakker oogt. Het interieur is verder herkenbaar Ford, met goed afleesbare wijzerplaten, een blinkend zwarte mediaconsole en een fors stuur. Ten opzichte van zijn voorganger is de nieuwe Ford Kuga ook groter geworden, er is voortaan 82 liter extra bagageruimte beschikbaar.

Bij de lancering kan er onder de motorkap gekozen worden tussen een 2.0 TDCi dieselmotor met 140 of 163 pk en een 1.6-liter EcoBoost met 175 pk. Om ook op het onverhard zijn mannetje te staan is de nieuwe Kuga voorzien van een verbeterde vierwielaandrijving dat 20 keer sneller rekent dan zijn voorganger.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...