Autosalon Geneve 2012: Volvo V40

Geneve Volvo V40 2012
Volvo stelt de nieuwe V40 voor. Niet alleen goed nieuws voor het Volvo-gamma, maar ook voor de Volvo-fabriek in Gent.

Die Volvo-fabriek in Gent mag namelijk de Volvo V40 gaan bouwen, een nieuw model is goed voor de bedrijfszekerheid en jobbehoud. De Volvo V40 werd ontworpen met de slogan Designed Around You in het achterhoofd. Deze wagen straalt Scandinavisch design uit en wordt voorzien van de meest innoverende gadgets. Niet alleen gadgets voor de veiligheid te verbeteren, ook gadgets die voor comfort zorgen.

 

Volvo biedt een uitgebreid motorenpallet aan, waardoor er voor iedereen wat wils is. De meest milieuvriendelijke motor stoot amper 94 gram CO2 uit per km, de meest krachtige motor is de T5-benzinemotor die maar liefst 254 pk levert. De sprint van nul naar honderd neemt amper 6.7 seconden in beslag, tegelijkertijd word je getrakteerd op een heerlijke roffel van de vijfcilinder.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Autosalon Geneve 2012: Volvo V40"

  1. mrnix 07-03-2012 om 16:03

    heeft ie nog altijd dezelfde oude versnellingsbak?

Reageer

Reactie aan het plaatsen...