Autosalon Geneve 2012: Range Rover Evoque Convertible

Range Rover Evoque Convertible
Range Rover experimenteert met de Range Rover Evoque en gooit er het dak van.

Deze Evoque Cabrio zal je niet direct in de toonzaal terugvinden. Dit conceptmodel zou misschien op de markt gebracht worden als de reacties op het conceptmodel positief zijn. Daarna zou het nog minstens 2 jaar duren eer de wagen in de toonzaal zou staan.

Op gebied van motorisaties verwachten we dat de Evoque Cabrio dezelfde motoren als de Evoque zal krijgen. De instapmotor is een 2.2 liter grote diesel, de krachtigste motor is een benzinemotor met 240 pk. Door het dak zou de Evoque zijn gewicht toenemen met 75 kg. Het concept staat op 21” velgen.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Autosalon Geneve 2012: Range Rover Evoque Convertible"

  1. Wolf 06-03-2012 om 22:48

    Net een badkuip op wielen. RR doe maar niet. Maak dan het dak van de Evoque maar kantelbaar (gedeeltelijk natuurlijk). Dit ziet er niet uit.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...