Autosalon Geneve 2012: Lexus LF-LC

Geneve Lexus LF-LC Concept
De vorige supersportwagen die Lexus bouwde was de LF-A. Die was niet hybride, de LF-LC luidt de komst van een hybride sportwagen aan.

Lexus zelf begint meer en meer een merkidentiteit te krijgen die iets spannend uitstraalt. De LF-LC bevestigt dat zeker en vast, want als er één ding is waar we het eens over zijn, dan is het wel dat hij over een extreme styling beschikt. Hybride rijden en sportiviteit gaan volgens Lexus overigens perfect samen.

We zijn alleszins benieuwd naar het eindresultaat. En naar welke elementen van deze conceptcar we terug zullen vinden op nieuwe modellen van Lexus natuurlijk, deze studie kan namelijk ook interessant zijn voor andere modellen uit het gamma van de Japanse constructeur.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...