Autosalon Geneve 2012: Aston Martin Q

Aston Martin Q Program
Met de letter Q luidt Aston Martin een nieuw tijdperk van personalisatie in.

De gelijkenis tussen de naam van het nieuwe personalisatieprogramma en de gadget-leverancier van James Bond is alles behalve toevallig. Het Britse merk is namelijk trots op haar samenwerking met James Bond. Q staat dus voor extra gadgets, niet direct om misdadigers aan te pakken, eerder om uit te pakken met luxe.

Het showmodel dat Aston Martin meeneemt naar de Geneefse beursvloer is een Virage. Die krijgt een matte buitenkleur, gele lederen zetels binnenin en aan de buitenkant vinden we op de kofferklep een bagagedrager met lederen riemen. Een subtiele Q-badge maakt het geheel af. Niet alleen de Virage kan de Q-kuur ondergaan, ook alle andere modellen van Aston Martin kunnen tot in het oneindige gepersonaliseerd worden.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...