Verjaardagsmodel: Mercedes CL Grand Edition

Mercedes CL Grand Edition
Mercedes brengt ter ere van de zestigste verjaardag van de S-Klasse Coupé, de CL Grand Edition op de markt.

Hoewel de CL binnenkort terug gewoon de S-Klasse Coupé zal gaan heten, heeft de luxecoupé van Mercedes er al 60 jaar op zitten en dat moet gevierd! De CL Grand Edition krijgt dan ook exclusief designo lak, designo leder en 20″ lichtmetalen velgen mee. Verder zorgen allerlei AMG elementen voor een sportieve look, ook een speciale badge mocht uiteraard niet ontbreken op dit model.

Onder de motorkap is keuze tussen de 4.6-liter Bi-Turbo V8 CL 500 met 435 pk en 700 Nm koppel of de 5.5-liter Bi-Turbo V12 CL 600 met 517 pk. De uitrusting van de “Grand Edition” valt daarnaast zeer uitgebreid te noemen. Naast leder voor het interieur is er ook plaats voor allerlei technologische snufjes, waaronder een dode hoek kijker, rijbaan assistent, adaptieve koplampen en Active Body Control (ABC). De CL Grand Edition is als pakket te koop voor 4.850 euro exclusief BTW, wat 38% goedkoper is dan als je alle opties apart koopt. Voor de exclusieve designo magno lak tel je apart wel ngo eens 1.500 euro neer.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...