Lamborghini Aventador Roadster in Geneve?

Lamborghini Unica Aventador Roadster
Lamborghini is op Twitter (@lamborghini) volop begonnen met een campagne voor haar nieuwste model. De Lamborghini Aventador Roadster?

In een video zien we de nieuwste Lamborghini zeer vaag – en tegelijkertijd ook zeer snel – passeren. Een filmpje vol emotie, zoveel is zeker, maar nog meer willen we weten over welke wagen het gaat. Op de Facebook-pagina van Lamborghini suggereert een bezoeker met een arendsoog dat het over een Roadster-versie van de Lamborghini Aventador gaat. Dat zou zeer goed kunnen, maar wat we enkel zeker kunnen zijn over het model is dat het een cabrio is. Bij het passeren zien we namelijk de tellerpartij van de wagen in kwestie, mocht er een dak voor zitten, zou dat dus niet lukken. Ook de voorkant heeft verdacht veel weg van de Aventador.

Lamborghini zelf spreekt over Unica, of dat effectief de naam van het nieuwe model is, valt nog af te wachten. Op het eerste zicht heeft de naam Unica bijzonder weinig associaties met stierengevechten, iets wat een naam van een nieuwe Lamborghini normaal wel heeft.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...