Gelekt: Achterkant Mercedes A-Klasse


Ook de achterkant van de nieuwe Mercedes A-Klasse kon niet verborgen blijven tot volgende week.

De teasers van Mercedes zelf zeggen niet veel, buiten een foto of twee uit het interieur. Wel konden we reeds de voorzijde van de nieuwe Mercedes A-Klasse bekijken dankzij een video van een fietsclub in Lanzarote. Nu lekt ook de achterkant van de A-Klasse en het lijkt erop dat we met een AMG-versie te maken hebben.

Een dubbele uitlaat, diffuser, sportieve achterbumper en enorme velgen wijzen ons in die richting. Geruchten spreken over een A25 AMG met een 2.0-liter turbomotor die een vermogen levert van 300 pk, terwijl anderen zelfs 340 pk in de mond nemen gezien Mercedes een potentere wagen zou willen neerzetten dan de Audi RS3. Volgende week komen we beslist meer te weten!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...