Aston Martin Q: Personalisatie voor je Aston

Aston Martin Q
Aston Martin zal op het autosalon van Genève het Q personalisatie programma voorstellen.

Personalisatie het is een blijvende trend in de autowereld, niet alleen lifestylemodellen als de DS3 en Evoque spelen met het concept, ook luxemerken als Aston Martin springen mee op de kar. Het merk stelt daarom het Aston Martin Q-programma voor, oftewel een nieuw tijdperk voor personalisatie bij het merk. Het programma levert namelijk alles van speciale koetswerkkleuren tot het creëren van kleurenschema’s en materialen voor een yachting gevoel in je Aston Martin.

Om klanten een beeld te geven van wat er allemaal mogelijk is in het Q programma zal het merk twee gepersonaliseerde modellen voorstellen in Genève. Het gaat om een Virage in exclusief Mariana Blue met een bagagerek en unieke lichtmetalen velgen. Verder krijgt het model een blauwe koolstofvezel afwerking, lederen vloermatten en een videocamera aan boord. Naast de Virage zal ook een gepersonaliseerde Cygnet in Genève staan, deze krijgt een Cherry Tree lakkleur, lederen stoelen en een unieke deur- en dakbekleding mee.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...