Toyota bevestigt GT-86 Cabrio

Toyota_GT86
Er komt binnenkort een GT-86 Cabrio, dat werd bevestigd door Tetsuya Tada himself.

Binnenkort krijgen de BMW Z4 en Mazda MX-5 er een speelmakker bij: de Toyota GT-86 Cabrio. Dat werd bevestigd door Tetsuya Tada, hoofdverantwoordelijke bij de ontwikkeling van de GT-86. In een gesprek met Autobild zei de man dat de wagen van in den beginne zo ontworpen werd dat een cabrio-versie onvermijdelijk zou volgen.

Hierop zal het echter nog even wachten zijn, de coupé werd nog maar net gelanceerd en Toyota nam nog geen beslissing qua lanceerdatum voor de cabrio. Hoe dan ook, de 2.0-liter boxermotor met 200 pk zal ongetwijfeld van de partij zijn. Bovendien kunnen we met dit nieuws binnenkort ook een cabrioversie van de Subaru BRZ verwachten. Een impressie zien jullie alvast hieronder. (Via: Autobild)

Toyota GT-86 Cabrio

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...