4x Volkswagen Up! Concept in Geneve

Volkswagen_Up!_Concept_Geneve
Volkswagen zal vier verschillende conceptversies van de Up! voorstellen op het autosalon van Genève.

Eén concept brengt een eerbetoon aan de Zwitsers die elk jaar het autosalon van Genève organiseren. De Volkswagen Swiss Up! krijgt zowel aan de binnenkant als op zijn koetswerk verschillende Zwitserse kleuren aangemeten. Het kleurenschema is dan ook rood-wit. Aan de binnenkant vinden we Alcantara leder terug waar een Victorinox zakmes in verwerkt zit. Op en top Zwitsers dus!

De Volkswagen Winter Up! beschikt over een snowboardhouder op zijn dak. Deze wagen krijgt voorwielaandrijving, maar dan wel in combinatie met ESP en een blokeerbaar differentieel. Het kleurenschema is blauw-wit, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant. Volgens Volkswagen kan dit model zo in productie.

De nieuwe x Up! zou dan weer volledig klaar moeten zijn voor een wereldreis. Een kleine wagen die de wereld verovert, aldus Volkswagen. Op het dak krijgt hij een extra bagageruimte, voor een reis rond de wereld volstaat het koffertje van de Up! namelijk niet. De wagen krijgt een feloranje kleur en een stel mistlampen die in een grijze bumper verwerkt zitten.

De nieuwe Cargo Up! moet dan weer de droom worden van elke pizzabezorger. Niet langer op een scooter zitten, maar wel vlot door de stad geraken. Aan de binnenkant is zo goed als het volledige interieur gestript, enkel de chauffeur krijgt nog wat ruimte. Achteraan vinden we een vlakke laadruimte terug van 1.400 liter. Niet slecht voor zo’n klein wagentje.

Volkswagen Up! Concepten Genève

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...