Video: Top Gear Seizoen 18 Aflevering 5

Top Gear Seizoen 18 Aflevering 5
Gisteren Top Gear gemist? Bekijk hier aflevering 5 integraal!

In Aflevering 5 van Top Gear nam Richard Hammond het met een Rally-spec Skoda Fabia op tegen een man met een Jet-pack, brachten Jeremy Clarkson en James May een eerbetoon aan het onlangs ten ziele gegane Saab en werden zowel de Maserati GranTurismo MC Stradale en Mercedes C63 AMG Black Series over het Top Gear circuit gereden. Matt Smith was the star in the reasonably priced car.

Deel dit bericht:

4 reacties op "Video: Top Gear Seizoen 18 Aflevering 5"

 1. Wolf 27-02-2012 om 16:56

  Zo zie je maar dat Clarckson èn lelijk is èn niet kan autorijden. Hij zat maar te k@tten in de wonderschone AMG en kon er geen snelheid uitkrijgen en de Stig reed er echt hard mee. Zelfs harder dan in de Maserati……….Deze AMG in deze kleur staat echt op mijn top 5 lijstje van favo’s!

  • PJS 27-02-2012 om 19:06

   Yep, dat Ducati Yellow? staat hem echt wel!

  • mrnix 01-03-2012 om 20:29

   ik denk niet egt dat Clarkson de job had gekregen mocht hij niet degelijk kunnen autorijden… en daarbij heeft hij een heel goed punt duidelijk gemaakt dat de handling van de AMG gewoon zuigt in het algemeen

   • Wolf 01-03-2012 om 20:51

    Clarkson heeft het programma niet gekregen maar gecreëerd op basis van een mix van auto’s en humor. Dat staat los van het feit of hij echt kan autorijden. Wel staat vast dat hij en zijn team er het populairste autoprogramma van de wereld hebben gemaakt( dat wil niet zeggen het beste; mijn favo’s zijn 5th gear en Grip, beide via youtube)
    En AMG zo afschilderen is wel erg kort door de bocht, om maar in autotermen te blijven, haha

Reageer

Reactie aan het plaatsen...