Twee Gumpert premieres in Geneve


Een teaser van Gumpert belooft twee wereldpremières voor het autosalon van Genève.

Gumpert, bekend van de Apollo, komt naar Genève met twee wereldpremières. Een ervan wordt hoogstwaarschijnlijk de Tornante, in tegenstelling tot vorig jaar als voorwaardig model en niet louter als 1:1 schaalmodel. Deze sportwagen zou bovendien aangedreven worden door een bi-turbo V8 met maar liefst 700 pk. Een pure german speed van 300 km/u ligt zo zonder problemen binnen handbereik.

Naar de tweede première is het iets harder gissen. Mogelijkheden zijn een facelift voor de Gumpert Apollo of zelfs een preview van zijn opvolger. Om een teleurstelling te vermijden, hopen we echter best niet op te veel. Volgende week wordt duidelijk wat Gumpert precies voor ons in petto heeft.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...