Spyshots: Lamborghini Aventador LP700-4 Roadster

Lamborghini Aventador Roadster LP700-4 spyshots
Volgende week onthult Lamborghini in Genève de Aventador Roadster, vandaag werden de eerste spyshots genomen in het koude Zweden.

Slechts een jaar geleden werd de Lamborghini Aventador LP700-4 voorgesteld op dezelfde beurs, het kan dus duidelijk niet snel genoeg gaan voor de Italianen. Er werd al gefluisterd in de wandelgangen dat ze meer dan één primeur zouden meebrengen naar Genève, nu wordt het vooral uitkijken naar de tweede verrassing. Toen de plannen voor de Aventador op de tekentafel lagen werd al gekeken naar een cabriovariant, vandaar de snelle ontwikkeling. Insiders beweren dat het productiemodel al een tijdje stof staat te vergaren in Sant’Agata, maar wegens de sterke vraag naar de LP700 zal de productie nog niet direct starten. Tegen de zomer van 2013 mag je hem wel op jouw oprit verwachten, in ruil voor een stevig bedrag.

Krachtbron van dienst blijft de vernieuwde 6,5 liter grote V12, goed voor 700pk en evenveel koppel. De sprinttijden zullen iets lager liggen wegens het extra gewicht, maar ga er maar vanuit dat de Roadster nog steeds vliegensvlug zal wezen. De topsnelheid van 350 km/u lijkt misschien wel iets te veel van het goede, maar zijn voorloper, de LP640 Roadster, kon perfect 320km/u dakloos rijden. Het dakmechanisme kreeg indertijd bakken kritiek over zich heen omdat het totaal onhandig zou zijn, Lamborghini wist dus waaraan ze moesten werken. Vanop de beursvloer zullen we jullie laten weten of de Italianen geslaagd zijn in hun opzet! (Spyshots via TS)

Lamborghini Aventador Roadster LP700-4 spyshots

Lamborghini Aventador Roadster LP700-4 spyshots

Lamborghini Aventador Roadster LP700-4 spyshots

Lamborghini Aventador Roadster LP700-4 spyshots

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...