Infiniti Emerg-E Concept lekt

Infiniti Emerg-E
Infiniti wou pas in Genève het doek van de Emerg-E Concept halen, maar dankzij het wereldwijde web krijgen we de beelden vandaag al voorgeschoteld.

Eerder al lekten de patenttekeningen en het minste dat erover gezegd kon worden, is dat ze niet echt verbaasden. Als we het concept nu mogen bekijken, zijn we dan weer wel onder de indruk. Het design is typisch Infiniti in die zin dat het herkenbaar is en in lijn ligt met andere modellen, maar tegelijkertijd is het ook baanbrekend. Een mooi staaltje balanceerwerk tussen 2 uitersten.

De Emerg-E wordt naar alle waarschijnlijkheid aangedreven door een elektrische motor die bijgestaan wordt door een verbrandingsmotor. Exacte cijfers zijn nog niet bekend. In het uiterst futuristische interieur zien we een kleine afbeelding van de Nurburgring, de prestaties zouden dus alleszins behoorlijk sportief moeten zijn. (via CS)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...