Preview: Honda CR-V

Honda CR-V 2012
Honda toont de eerste afbeeldingen van de Europese Honda CR-V.

Op het autosalon van Genève zal Honda de nieuwe CR-V voorstellen, ondertussen toe aan zijn vierde generatie. De Japanse autobouwer stuurde ons gisteren de eerste afbeeldingen, waarop we duidelijk een gedurfde en agressievere neus zien dan zijn voorganger. Lagere voor- en achterbumpers alsook zijschorten geven de SUV een impressie van een lagere rijhoogte, maar komen ook de aerodynamica tegemoet.

De specificaties wilde Honda voorlopig nog niet kwijt, maar door de geruchtenmolen circuleerde alvast een mogelijke diesel voor de nieuwe CR-V. Dit zou een 1.6-liter diesel worden met een vermogen van 120 pk. Deze, maar ook andere motorisaties zouden op 6 maart in Genève volledig onthuld worden.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...