Onthuld: Range Rover Evoque Convertible Concept

Range Rover Evoque Cabrio
De Range Rover Evoque Convertible Concept moet ’s werelds eerste premium SUV cabrio worden.

In Genève zal Land Rover een cabrio-versie voorstellen van de Range Rover Evoque, althans in conceptversie. Op basis van de publieke reactie zou vier tot zes weken daarna een beslissing genomen worden omtrent het al dan niet in productie nemen ervan. Als de Evoque Cabrio inderdaad het publiek kan overtuigen, zou het wel nog een dikke twee jaar duren tegen de wagen effectief klaar is voor productie. De dakloze Range Rover zal dus nog niet meteen in het straatbeeld verschijnen.

Om de noodzakelijke sterkte te verzekeren zou de Evoque een dikke 75 kg zwaarder worden, bovendien krijgt de wagen eventueel voor-of vierwielaandrijving en zowel diesel- als benzinemotoren. Het concept staat op knappe 21-inchers. Binnenin is plaats voor vier personen en werden alle high-tech snufjes die we reeds kenden uit het bestaande gamma in de wagen geplant. Het prijskaartje zou tot slot 10 à 15 procent hoger liggen dan de reguliere Evoque.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Onthuld: Range Rover Evoque Convertible Concept"

  1. Wolf 24-02-2012 om 21:33

    doetochmaarnie…….

Reageer

Reactie aan het plaatsen...