Nieuw: BMW 640d xDrive

BMW 640d xDrive
BMW lanceert een dieselmotor voor de 6-Reeks, het model vervoegt de 640i en 650i in het gamma.

Voortaan kunnen klanten in de 6-Reeks ook voor een dieselmotor kiezen, de 640d xDrive maakt gebruik van een 3-liter grote zes-in-lijn dieselmotor met 313 pk en 630 Nm koppel en wordt steeds aan een achttraps sportautomaat met xDrive vierwielaandrijving gekoppeld. 0 naar 100 km/u duurt met de 640d Coupé 5,2 seconden, terwijl het verbruik in theorie beperkt blijft tot 5,7 liter/100 km. Goed voor een CO2-uitstoot van maximaal 154 gram/km.

De BMW 640d xDrive kan uitgerust worden met een M sportpakket, waarbij het model een bumperpakket, mistlichten, zwart chromen uitlaatpijpen en 19″ dubbelspaaks velgen krijgt aangemeten. Ook binnenin wordt de 6-Reeks dan extra aangepakt met M inlegplaten, lederen sportstoelen met contrasterend blauw stiksel, een M sportstuur met schakelflippers en aluminium inlegplaatjes.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...