Eerste foto’s: Interieur Mercedes A-Klasse

Mercedes A-Klasse Interieur
Kort voor zijn onthulling in Genève deelt Mercedes de eerste foto’s van het interieur van de nieuwe A-Klasse.

De nieuwe A-Klasse zal sowieso dé ster zijn op de Mercedes-stand in Genève. Een blik op het exterieur ervan kregen we al eerder dankzij een filmpje van een groepje wielrenners in Lanzarote, nu deelt Mercedes ook de eerste foto’s van het interieur. Hoe dan ook, met de nieuwe A-Klasse slaat Mercedes een nieuwe weg in en wil het rechtstreeks concurreren met de Audi A3’s en BMW 1-Reeksen van deze wereld.

Om het jeugdiger publiek bij de concurrenten weg te halen, doet Mercedes beroep op de iPhone. Deze werd naadloos geïntegreerd in het nieuwe multimediasysteem. Eens aangesloten kan je via de Digital DriveStyle App alle functies bedienen via het knappe touch-screen. Eenzame zielen kunnen ook een gesprekje voeren met Siri, de spraaktechnologie afkomstig van Apple. Niet te vergeten zijn ook de magnifiek gestijlde ventilatiemonden. Mercedes doet duidelijk geen half werk bij deze nieuwe A-Klasse.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Eerste foto’s: Interieur Mercedes A-Klasse"

  1. PJS 24-02-2012 om 21:12

    Best strak.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...