Onthuld: Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse

Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse
Bugatti wil duidelijk niet met lege handen naar het autosalon van Genève trekken, het onthuld daarom de Veyron Grand Sport Vitesse als speciale editie.

De speciale ‘Vitesse’-editie gebruikt de Grand Sport als basis, maar krijgt het vermogen van de Veyron Super Sport mee. Dat betekent concreet een vermogenstoename van 1.001 naar 1.200 pk en een koppeltoename van 1.250 naar 1.500 Nm. De topsnelheid van de Grand Sport Vitesse zou 431 km/u bedragen. Om het extra vermogen de baas te kunnen heeft Bugatti moeten sleutelen aan het chassis van de Grand Sport, niet onbelangrijk wanneer je aan snelheden boven 400 km/u moet cruisen. Meer details gaf Bugatti voorlopig niet mee, pas tegen de première in Genève zouden we de exacte acceleratiecijfers meekrijgen.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...