Gelekt: Volvo V40

Gelekt Volvo V40 2012
Met het autosalon van Genève in zicht hebben de constructeurs het steeds moeilijker om hun nieuwe modellen geheim te houden, dit zijn de eerste duidelijke foto’s van de Volvo V40.

Velen hebben naderhand ongetwijfeld genoeg van alle gelekte foto’s van de V40, na de teaserfoto en enkele gelekte foto’s van lage kwaliteit kunnen we jullie vandaag twee nieuwe foto’s tonen van de toekomstige Audi A3 en BMW 1-Reeks concurrent. Het design bouwt duidelijk voort op de XC60 en S60, waardoor de V40 zeer duidelijk herkenbaar is als Volvo. Onder de motorkap is er dan weer plaats voor motoren tussen 1.4- en 1.8-liter groot, optioneel zal vierwielaandrijving geleverd worden.

Meer informatie volgt vermoedelijk in de komende dagen, de officiële bekendmaking van de V40 stond gepland voor 29 februari, maar die deadline lijkt voor het merk ondertussen onhoudbaar geworden. Behalve de technische details is er namelijk niet veel geheim meer aan de Volvo V40, maar wie zijn wij om daarover te treuren? (Via: Motodziennik)

Deel dit bericht:

3 reacties op "Gelekt: Volvo V40"

  1. Wolf 23-02-2012 om 12:55

    Geen uitvoering met performance motoren? De vroegere T4 uitvoering (2liter/200-240 pk)?

Reageer

Reactie aan het plaatsen...