Officieel: Jeep Grand Cherokee Sports Concept

Jeep Grand Cherokee Sports Concept
Jeep komt naar Genève met een gepimpte versie van de Grand Cherokee.

In Genève stelt Jeep de Grand Cherokee Sports Concept voor, waarmee men wil peilen naar de publieke reactie alvorens de gelimiteerde editie op de markt te brengen. Onderscheidende elementen zijn de zwarte 20-inch aluminium velgen, omlijsting van de grille, verduisterde ruiten, exclusieve laaddrempel, lagere voorbumper en zwarte chromen uitlaatpijpen. Zeer knap, maar wij hebben nog steeds liever deze.

Binnenin vinden we een verwarmd met leder bekleed stuurwiel en zetels omhuld in Nappa leder. Het instrumentenpaneel en de binnenzijde van de deurpanelen werden geaccentueerd met écht carbon, terwijl het rem- en gaspedaal een aluminium look meekregen. De Grand Cherokee wordt aangedreven door een 3.0-liter V6 turbodiesel die een vermogen levert van 241 pk, het koppel van 550 Nm wordt via een vijftraps automaat en Electronic Range Select (ERS) overgebracht op het wegdek.

Deel dit bericht:

3 reacties op "Officieel: Jeep Grand Cherokee Sports Concept"

  1. PJS 21-02-2012 om 11:33

    Oogt alvast een stuk sportiever.

  2. Wolf 22-02-2012 om 19:05

    Vooral de achterkant met de diffuser zo tussen de uitlaten ziet hij er een stuk beter uit. De ‘gewone’ uitvoering heeft een wat anonieme achterkant (beetje Kia SUV). Maar het echte wachten is op de SRT8. Wel testen (met video) boys?!!!!!

  3. MRM 22-02-2012 om 19:32

    We doen ons best!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...