Onthuld: Maserati GranTurismo Sport

Maserati GranTurismo Sport
Maserati heeft de eerste foto’s van de nieuwe GranTurismo Sport vrijgegeven, het model vervangt de GranTurismo S.

Maserati heeft zijn verkoopstopper, de GranTurismo S, een facelift gegeven maar heeft besloten meteen ook de naam te veranderen naar GranTurismo Sport. Onder de motorkap stijgt het vermogen van de 4.7-liter V8 met 20 pk tot 460 pk, het koppel bedraagt 490 Nm. De sprint van 0 naar 100 km/u is voortaan voorbij in minder dan 5 seconden, maar de exacte acceleratiecijfers zal het merk pas bij de lancering vrijgeven.

Visueel heeft Maserati de GranTurismo Sport ook aangepakt, met een nieuwe voorbumper, koplampen met LED technologie en aangepaste achterlichten. Ook het interieur werd wat verfijnd, met ondermeer nieuwe stoelen en een nieuw stuurwiel.

Maserati GranTurismo Sport

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...