Video: Audi A1 Quattro drift in de sneeuw

Audi A1 Quattro drift sneeuw
Audi heeft een nieuwe video gelanceerd van de Audi A1 Quattro, het laat het exclusieve model driften in de sneeuw.

Audi laat in een video de tot 333 exemplaren gelimiteerde A1 Quattro opdraven in een winterse setting, het toont ondermeer dat de vierwielaandrijving hard werkt om de wagen in de meest extreme winterse omstandigheden stabiel te houden. Onder de motorkap huist een 2-liter TFSI met 256 pk en 350 Nm koppel, gekoppeld aan een manuele zesbak helpt het blok de A1 Quattro van 0 naar 100 km/u in 5,7 seconden. De topsnelheid van het kleine scheurijzer bedraagt 245 km/u. Zich visueel onderscheiden ten opzichte van zijn minder potente broertjes doet de A1 Quattro via speciale 18″ turbine velgen, aangepaste bumpers en een kofferspoiler.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...