Reminder: Top Gear Seizoen 18 Aflevering 4

Top Gear Fisker Karma
Het Top Gear seizoen zoeft weer voorbij, vanavond omstreeks 21u is het reeds tijd voor aflevering 4.

Update: Bekijk de aflevering hier integraal online

Het nieuwste Top Gear seizoen telt 7 afleveringen, vanavond zitten we reeds over de helft! In de vierde aflevering krijgen de Ferrari FF en Bentley Continental V8 een reeks ijskoude tests te verduren aan de poolcirkel, terwijl James May iets warmere oorden opzoekt. Hij test in Florida namelijk de Fisker Karma en ontmoet daar AC/DC frontman Brian Johnson. In de Kia Cee’d zit opnieuw een Amerikaanse celebrity: Michael Fassbender. Tot slot zetten de drie komieken een ambitieus project op voor mindervaliden in het Verenigd Koninkrijk, maar daarover vanavond meer!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...