Onthuld: MINI Clubvan Concept

MINI Clubvan Concept
MINI heeft officiële foto’s en details vrijgegeven van de MINI Clubvan Concept, een Clubman voor zelfstandigen.

MINI zal op het autosalon van Genève de MINI Clubvan voorstellen, een model dat op basis van de Clubman werd ontwikkeld. Erg moeilijk heeft MINI het zich echter niet gemaakt om tot de Clubvan te komen, het merk liet de achterbank verwijderen en heeft de achterste ruiten vervangen door koetswerkpanelen, verder rijken de aanpassingen niet. De laadvloer is wel vlak, handig voor het in- en uitladen van goederen of werkmaterieel. Daarnaast werden enkele elastische bindingen voorzien om spullen van allerlei livreien vast te binden. MINI denkt de Clubvan namelijk te slijten aan cateraars, kunstenaars en andere kleine zelfstandigen. Of het model er ook effectief komt is nog niet zeker, maar aangezien het voor 2020 nog met 3 extra modellen zal komen valt het idee zeker niet uit te sluiten.

Lees hier onze rijtest met de MINI Clubman Cooper SD

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...