Is dit de nieuwe Audi A3?

Nieuwe Audi A3 Gelekt 2012
Is dit de nieuwe Audi A3? 

Als we Autoforum.cz mogen geloven is dit de eerste foto van de nieuwe generatie Audi A3 die begin maart zijn opwachting maakt op het autosalon van Genève. Het model lijkt in ieder geval erg goed op wat het merk via het Audi MMI Multimedia Systeem zelf vakkundig liet lekken. Echt of niet? Deze foto geeft ons ongetwijfeld een zeer accuraat beeld van wat we binnen enkele weken mogen verwachten. Onder de motorkap zal bij de lancering in ieder geval gekozen kunnen worden vanaf een 1.2 TSI met 105 pk tot een 2.0 TFSI met 210 pk. Langs dieselzijde kan ingestapt worden met een 105 pk sterke 1.6 TDI en is een 2.0 TDI met 180 pk de topmotorisatie. Meer details volgen begin maart, zodra het autosalon van Genève zijn deuren opent.

Nieuwe Audi A3 Gelekt 2012

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...