Nieuwe Ford Mustang houdt van bikini’s


Na Lexus gebruikt ook Ford een bikini model ter promotie van een wagen. Maar bestaat ze wel?

Gisteren zagen we nog hoe Lexus een beroep deed op Tori Praver ter promotie van de nieuwe Lexus GS, nu komt ook Ford met een gelijkaardige actie voor haar nieuwe Ford Mustang. Echt na-apen kunnen we het echter niet noemen, de promotie bij Ford is iets mysterieuzer. De Amerikaanse autofabrikant kocht een volledige advertentiepagina in de Sports Illustrated Swimsuit Edition voor de Mustang, geflankeerd door een knap meisje in bikini genaamd Dalena Henriques.

Tot dan niets speciaals, maar een kleine nieuwsgierige zoektocht naar Dalena eindigt enkel in Dalenahenriques.com, waar opnieuw de Mustang van de partij is. Een gezicht heeft Dalena bovendien in slechts één foto. Als puntje bij paaltje komt, heeft Ford het model gewoonweg verzonnen. Dalena bestaat niet, de Ford Mustang is echter alive and kicking. Originele advertentie-ideeën lijken de wereld nog niet uit!

Deel dit bericht:

1 reactie op "Nieuwe Ford Mustang houdt van bikini’s"

  1. PJS 16-02-2012 om 10:05

    Like it!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...