Tori Praver promoot de nieuwe Lexus GS

Lexus GS Tori 500
Dat vrouwen auto’s helpen verkopen, weten ze bij Lexus duidelijk ook.

Wanneer iemand dezer daags een circuit tracht te ontwerpen, put hij inspiratie uit circuits die reeds heel wat geschiedenis opbouwden. De Karrussel, de Corkscrew, de Spoon-curve… velen trachten ze na te bootsen. Maar wat als je de gebruikelijke technieken laat voor wat ze zijn en je baseert op iets levendigers zoals een vrouwenlichaam? Lexus deed juist dat en tekende rond te contouren van Tori Praver, Sports Illustrated bikinimodel, een imaginair circuit.

En wat is de bedoeling daarvan? Promotie voor de nieuwe Lexus GS natuurlijk. Apple-eigenaars kunnen het “Tori 500” spelletje downloaden in de App Store en vervolgens met de nieuwe Lexus GS F Sport rond het betreffende circuit scheuren. Leuk idee van die mannen bij Lexus! Een filmpje met de knappe blondine als passagier in de Lexus GS vinden jullie hieronder (sorry jongens, zonder diepe decolleté).

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...