Kia toont de nieuwe Cee’d

Kia Cee\'d 2012
Met het autosalon van Genève in aantocht toont Kia enkele extra foto’s van de nieuwe Cee’d.

Kia toonde de nieuwe Cee’d reeds begin januari, voor foto’s van het interieur daarentegen was het wachten tot nu. De nieuwe Cee’d wordt enkel in Europa gelanceerd en krijgt hetzelfde platform mee als de Hyundai i30, weliswaar met de Kia familietrekjes zoals de tijger-grille. Verder krijgt de Cee’d een aflopende daklijn, een geïntegreerde (subtiele) achterspoiler en LED dagrijlichten vooraan. De wagen is bovendien langer, wijder en lager dan zijn voorganger.

Het interieur op haar beurt moet meer premium worden dan voorheen. De designers gingen voor een rijdergeoriënteerde middenconsole en naast de bediening van het multimediasysteem moet het ook mogelijk zijn de instellingen van de airco op het stuur aan te passen. Het touchscreen centraal vertoont gelijkenissen met dat van de kleinere Rio die we vorige maand nog testten. Op meer details is het wachten tot in Genève.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...