SsangYong plaagt met Cabrio-SUV

SsangYong XIV-2 Cabrio-SUV Concept
SsangYong zal in Genève de XIV-2 voorstellen, een Cabrio-SUV Concept.

SsangYong zal op het autosalon van Genève de XIV-2 voorstellen, waarbij XIV-2 staat voor eXciting User Interface Vehicle 2. Het is meteen de opvolger voor het gelijkaardige concept dat in Frankfurt vorig jaar werd voorgesteld. De XIV-2 is een Crossover SUV-Cabrio die een stoffen dak meekrijgt die tussen de vaste stijlen zal kunnen schuiven. Een beetje zoals de Fiat 500C dus, maar in dit geval in SUV-vorm.

De SsangYong XIV-2 is 4,16 meter lang, 1,82 meter breed en 1,56 meter hoog, zijn wielbasis meet 2,6 meter. Onder de motorkap komen 1.6 diesel en benzine-motoren. Hoewel SsangYong nog geen details meegaf over het interieur, kunnen we jullie wel verklappen dat de XIV-1 als 1+1+2 of 1+3 werd gelanceerd. Het dashboard van de XIV-1 kon mobiel worden bestuurd via een smartphone. (Via: AutoCar)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...