Range Rover vernielt twee huizen

Range Rover doorboort huis in Aalst
Dat een Range Rover vrij robuust is en zowel een stootje kan verdragen als geven, werd dit weekend extra duidelijk.

Zondagnacht raakte een Range Rover Sport betrokken bij een spectaculair ongeval in de Aalsterse deelgemeente Meldert. Ijzel of niet, extra voorzichtigheid was niet aan de bestuurder besteed. Hij mistte een bocht, knalde tegen een geparkeerde auto en boorde zich vervolgens in de gevel van twee huizen. Een van de huizen is rijp voor de sloophamer, het andere is zwaar gehavend.

En de Range Rover? Die zal ook wel zijn weg vinden naar het autokerkhof, maar ziet er nog een hoop herkenbaarder uit dan de arme Ford Fiesta die hij tot schroot herleidde. De 42-jarige bestuurder liep bovendien slechts lichte verwondingen op. Zijn 46-jarige vrouwelijke passagier daarentegen raakte helaas ernstig gewond nadat ze uit de wagen werd geslingerd. Waarschijnlijk droeg ze haar gordel niet. (Via:Nieuwsblad)

Range Rover doorboort huis in Aalst

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...