Gelekt: Nieuwe Lexus RX

Lexus RX450h Gelekt header
De nieuwe Lexus RX is gelekt voor zijn onthulling op het autosalon van Genève.

Lexus zal op het autosalon van Genève de nieuwe Lexus RX voorstellen, een gelekte Japanse brochure toont ons alvast wat we mogen verwachten. Zo zien we dat de RX de grille-vorm van de GS overneemt, LED-dagrijlichten krijgt aangemeten en nieuwe mistlampen in het koetswerk krijgt verwerkt. Achteraan vallen de verschillen van deze 2013 versie minder op, al lijk het geheel wel wat strakker getrokken te zijn. Ook binnenin zien we niet meteen grote verschillen, enkel het stuurwiel lijkt te zijn aangepakt.

In de brochure zien we dat Lexus bij de lancering ook meteen een F-Sport versie zal voorstellen, deze krijgt agressievere voorbumpers, unieke velgen en allerlei F-Sport badges mee. Ook binnenin vinden we sportievere details, met een sportstuur, lichtmetalen pedalen en instaplijsten. Lexus zal de nieuwe RX binnen drie weken onthullen op het autosalon van Genève, we vermoeden dus dat officiële informatie niet lang meer op zich zal laten wachten. (Via: AutoEvolution)

Lees hier onze rijtest met de Lexus RX450h.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...