Teaser: Carrozzeria Touring Disco Volante

Alfa Romeo Touring Superleggera Disco Volante Concept 2012
Op het autosalon van Genève zal coachbuilder Carrozeria Touring Superleggera een hommage aan de Alfa Romeo C52 Disco Volante voorstellen.

Touring Superleggera heeft weer wat nieuws klaar, na vorig jaar de Gumpert Tornante voor te stellen in Genève brengt het dit jaar een hommage aan de Alfa Romeo C52 Disco Volante uit 1952 mee naar het invloedrijkste autosalon van het jaar. Een eerste teaserfoto toont alvast een ludieke voorproefje van de moderne Alfa Romeo Disco Volante, is het een vliegende schotel of is het een boot? Meer duidelijkheid volgt zodra het autosalon van Genève nadert, begin maart opent het zijn deuren.

Alfa Romeo Touring Superleggera Disco Volante Concept 2012

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...