Gelekt: Infiniti Emerg-e Concept

Infiniti Emerg-e Concept
Infiniti zal op het autosalon van Genève de Emerg-e voorstellen, een elektrische sportwagen.

We kregen eerder al een teaservideo te zien van het elektrische concept dat Infiniti naar Genève zou meebrengen, dankzij een reeks gelekte patentfoto’s hebben we nu echter een duidelijk zicht op de vormgeving van het model. De foto’s maken meteen duidelijk dat Infiniti met een conceptversie van een elektrische sportwagen komt, die volgens de bronnen als Emerg-e door het leven zal gaan. De Emerg-e krijgt ook een zogenaamde range extender, kortom een brandstofmotor helpt om een hoger rijbereik te bekomen.

De Emerg-e volgt de 600 pk sterke hybride Infiniti Essence Concept op die in 2009 werd voorgesteld in Genève. Waar de Essence eerder als luxe cruiser werd voorgesteld lijkt de Emerg-e nog meer op prestaties te mikken. Prestatiecijfers werden uiteraard nog niet vrijgegeven, maar volgen ongetwijfeld binnenkort.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...