Video teaser: BMW 1-Reeks M Performance

BMW 1-Reeks M Performance teaser
BMW’s M divisie heeft een nieuwe teaservideo vrijgegeven, daarmee wil het merk de fans warm maken voor de M Performance versie van de nieuwe 1-Reeks.

Op de video krijgen we een deels wazig gemaakte 1-Reeks te zien, vermoedelijk gaat het om de BMW M135i die vorige week werd gespot. Zoals eerder aangehaald zou deze M Performance versie zowel als driedeurs als vijfdeurs op de markt gebracht worden en eveneens zowel met achterwiel- als vierwielaandrijving beschikbaar zijn. Onder de motorkap komt vermoedelijk  een 3-liter zes-in-lijn turbomotor met 320 pk, goed voor een sprint van 0 naar 100 km/u in minder dan 5 seconden.

Visueel krijgt de BMW M135i sportievere bumpers, zijschorten, een diffuser, zwarte zijspiegels en twee uitlaatpijpen mee. De sportieve striping op de video zal ongetwijfeld ook op de optielijsten pronken. We verwachten dat BMW de 1-Reeks M Performance tijdens het Autosalon van Genève zal onthullen. Liefhebbers moeten dus nog drie weken op hun honger blijven zitten.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...