Teaser: Toyota FT-Bh Concept

Toyota FT-Bh Concept teaser
Toyota kondigt via een teaserfoto de FT-Bh Concept aan, de compacte stadswagen zal volgende maand in Genève worden onthuld.

Toyota zal in Genève een nieuwe compacte stadswagen voorstellen, de FT-Bh Concept. Een eerste teaserfoto geeft nog maar weinig vrij van wat we mogen verwachten, behalve enkele strakke lijnen en een Coupé-achtig dak. De compacte stadswagen zou een lage uitstoot hebben dankzij een lichtgewicht koetswerk en een hybride aandrijflijn. Daarnaast zal het model ook erg betaalbaar zijn.

We moeten echter geen innovatieve nieuwigheden verwacht qua aandrijflijn, Toyota zou enkel willen tonen dat het de hybride techniek ook in een erg klein model kan implementeren tegen een betaalbare prijs. Vermoedelijk krijgen we in de toekomst dus een compacte Prius op de markt, ideaal voor stadsverkeer. Naast de FT-Bh Concept zal het merk ook de NS4 en FCV-R Conceptmodellen voorstellen, daarnaast krijgen we ook de productieversie van de GT 86 te zien. De Toyota Yaris Hybrid krijgt zijn wereldpremière.

Toyota FT-Bh Concept teaser

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...