Teaser: Bertone Nuccio Concept

Bertone Nuccio Concept 2012
Ter ere van de honderdste verjaardag komt Bertone met de Nuccio Concept naar Genève.

Het Italiaanse designhuis Carrozzeria Bertone werd precies honderd jaar geleden door Giovanni Bertone opgericht en dat moet gevierd worden. Daarom komt Bertone met de Nuccio Concept naar Genève, een radicaal sportwagen concept waarvan het design afkomstig is van Michael Robinson, de huidige designdirecteur.

Op de eerste schetsen is nog niet veel te zien, maar het concept zou de designtraditie eer aan doen alsook over een middenmotor met achterwielaandrijving beschikken. Na de onthulling in Genève, waar Bertone vorig jaar nog stond met de B99 Concept, zal het concept de wereld rondreizen met een bezoekje aan zowel de Bejing Motor Show, Turijn en Laguna Seca. In september komt de wagen uiteindelijk terug naar Italië voor een show in Firenze.

Bertone Nuccio Concept 2012

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...