Onthuld: Kia Track’ster Concept

Kia Trackster Concept
Na de teaserfoto heeft Kia nu het doek van de Kia Track’ster getrokken, het conceptmodel mikt vooral op prestaties.

Op het autosalon van Chicago heeft Kia de Track’ster Concept onthuld, een model dat designinvloeden van de Soul meekrijgt maar vooral mikt op sterke prestaties. Zo vinden we onder de motorkap een 2-liter viercilinder turbo met 250 pk, het vermogen wordt via de vier wielen op de weg neergezet, terwijl schakelen gaat via een manuele zesbak. Het sportieve idee wordt benadrukt door het design, de Track’ster oogt agressief, staat op 19″ velgen en hangt dichter tegen de grond dankzij een sportophanging die speciaal werd afgesteld voor circuitprestaties.

Wie al helemaal warm wordt bij het aanzien van de Track’ster concept moeten we teleurstellen, Kia is momenteel niet van plan het model in productie te nemen. Het concept is dus louter een denkoefening van het design departement van Kia, dromen mag nietwaar?

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...