Nieuwe impressie: Audi RS4 Avant

Audi RS4 Avant Impressie 2013
De lancering van de Audi RS4 Avant is nakend, en dat brengt de Audi-fans in beroering. Dankzij een nieuwe impressiefoto kunnen we alvast zien wat we mogen verwachten.

Hoewel er officieel nog geen details rond de Audi RS4 Avant werden vrijgegeven ging Jon Sibal alvast aan de slag met de details die wel reeds bekend zijn. Zo gaan er reeds foto’s van koetswerkonderdelen van de RS4 de ronde op het internet, waardoor het mogelijk was om nu reeds een accurate impressie van de toekomstige RS4 Avant samen te stellen. De traditionele recepten zijn aanwezig, met een single-frame grille met honingraat structuur, grotere luchtinlaten, 20″ velgen, dikkere wielkasten, matgrijze zijspiegels en verdonkerde ruiten.

Onder de motorkap zal Audi kiezen voor een 4.2-liter V8 met 450 pk en 430 Nm koppel, gekoppeld aan een zeventraps S-Tronic automaat en Quattro vierwielaandrijving. De sprint van 0 naar 100 km/u zou minder dan 5 seconden in beslag nemen, de snelheidswijzer stopt bij een elektronisch begrensde snelheid van 250 km/u. Wanneer de Audi RS4 Avant gelanceerd zal worden is nog niet geweten, eventueel zou het model al op het autosalon van Genève te zien kunnen zijn, al valt ook een lancering op het autosalon van Parijs later dit jaar niet uit te sluiten.

Audi RS4 Avant impressie 2013

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...