Eerste foto: Mitsubishi Outlander

Mitsubishi Outlander eerste foto
Mitsubishi heeft een eerste foto vrijgegeven van de nieuwe Outlander.

De nieuwe Mitsubishi Outlander zal voorgesteld worden op het autosalon van Genève, begin maart. De Europese versie van de Crossover krijgt twee motorkeuzes, een 2-liter MIVEC benzine of een 2.2-liter MIVEC Clean diesel, beide motoren krijgen standaard Start/Stop-technologie en worden gekoppeld aan een manuele zesbak. De Outlander zal zowel met voorwielaandrijving als met vierwielaandrijving verkocht worden. De Outlander zal eerst in Rusland op de markt worden gezet, vanaf de zomer staat hij ook bij de Europese dealers.

Met de Outlander stelt Mitsubishi meteen ook een nieuwe aandrijflijn voor, vanaf 2013 wil het merk namelijk een plug-in hybride versie van de Outlander lanceren. Deze zal een rijbereik hebben van 800 kilometer en met een gemiddelde CO2-uitstoot van 50 gram per kilometer kunnen pronken.

Mitsubishi Outlander eerste foto

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...