Officieel: Nissan 370Z 2013

Nissan 370Z 2013
Tijd voor een opfrisbeurt van de Nissan 370Z, moeten ze bij Nissan gedacht hebben. De 370Z krijgt vooral visueel wat opsmuk.

Voor modeljaar 2013 zal Nissan enkele kleine aanpassingen maken aan de Nissan 370Z. Die krijgt bijvoorbeeld LED-dagrijlichten en is beschikbaar in 2 nieuwe kleuren. Helemaal standaard krijg je ook nieuwe 18″ velgen. Optioneel kan je de wagen ook uitrusten met 19″ velgen door het Sport Package aan te schaffen. Die modellen krijgen ook nog eens rode remklauwen en een Europese schokdemping.

Onder de motorkap ligt er nog steeds de ouwe vertrouwde 3.7 liter V6-motor die ofwel aan een manuele zesbak ofwel aan een automatische zevenbak gekoppeld kan worden. Dat geldt zowel voor de Coupé als voor de Roadster. Het vermogen – dat naar de achterwielen gestuurd wordt – bedraagt 331 pk. Er is bovendien sprake van een Nismo-uitvoering met 350 pk en een Bose geluidssysteem.

Lees hier onze rijtest met de Nissan 370Z.
Lees hier onze rijtest met de Nissan 370Z Roadster.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...