Impressie: Jaguar XF-R Sportbrake

Jaguar XF Sportbrake
De Jaguar XF Sportbrake komt eraan, tijd om te speculeren over een Jaguar XF-R Sportbrake!

De optische verschillen tussen een Jaguar XF en een Jaguar XF-R zijn niet echt groot, al zijn ze wel voldoende om de laatstgenoemde er overdreven sportief uit te doen zien. Dankzij nieuwe luchtinlaten in de motorkap met opschrift ‘supercharged’ en grotere ventilatiemonden aan de voorbumper ziet de XF-R er alleszins behoorlijk agressief uit. De vier uitlaatpijpen achteraan in combinatie met een subtiele spoiler maken het wow-effect alleen maar groter.

De kans is groot dat de XF Sportbrake er ook zal komen als XF-R Sportbrake. Dat wil zeggen dat hij allicht dezelfde optische veranderingen zal ondergaan. Achteraan dus vier uitlaten en dat zien we op de foto’s in dit artikel. Onder de motorkap zou een 5.0 liter grote V8-motor met supercharger komen liggen, goed voor 510 pk en een sprint van nul naar honderd in ongeveer 4,5 seconden. (via WCF)

Lees hier onze rijtest met de Jaguar XF. 
Lees hier onze rijtest met de Jaguar XF-R. 

Deel dit bericht:

1 reactie op "Impressie: Jaguar XF-R Sportbrake"

  1. BNNY 08-02-2012 om 14:55

    Die renders mogen zo in productie! Jummie

Reageer

Reactie aan het plaatsen...