Nissan Invitation Concept in Geneve

Nissan Invitation Concept
Nissan zal de Invitation Conceptcar voorstellen op het autosalon van Genève. Dit concept is een voorbode van de nieuwe Nissan Note.

Echt veel is er nog niet geweten over het nieuwe model, enkel de styling moet ongeveer de richting aangeven waarin we moeten kijken als we ons de volgende generatie Nissan Note inbeelden. Nissan gaat duidelijk de moderne toer op met de Note. Deze B-segmenter zal de strijd opnemen tegen onder meer de Opel Meriva, de Toyota Verso-S en de Kia Venga.

Ondanks het feit dat deze Invitation een compacte stadswagen is, zouden zijn binnenafmetingen toch behoorlijk genereus zijn. Onder de motorkap komen er ongetwijfeld behoorlijk wat zuinige en compacte motoren, kwestie van het milieu zoveel mogelijk te sparen. De Pure Drive-badge van Nissan kleeft alleszins al op de kont van deze conceptcar.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Nissan Invitation Concept in Genève"

  1. PJS 06-02-2012 om 19:03

    Best knap van Nissan!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...