Reminder: Top Gear Seizoen 18 Aflevering 2 om 21:00

Top_gear_S18E02
Vanavond zijn de heren van Top Gear terug met aflevering 2 van hun achttiende seizoen, om 21.00 op de BBC te bekijken.

Jeremy en James maakten een tripje naar Peking. Aangezien China volgens hen de wereld overneemt, gingen ze alvast naar daar om te kijken met welke wagens we binnenkort allemaal zullen rondrijden. De Chinese neef van The Stig maakt ook een kleine verschijning, benieuwd hoe hij enkele Chinese karren gaat martelen!

Jeremy gaat op pad met de Mercedes SLS AMG Roadster, terwijl Richard wat bochten naar rechts neemt in een NASCAR-race, aangezien F1 intussen overdreven saai is geworden. De Star in a reasonably priced car is Matt Leblanc, ongetwijfeld beter bekend als Joey Tribiani in Friends. Een korte preview vind je hieronder terug!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...