Impressie: Mercedes BLS

Mercedes BLS 2013
De Mercedes BLS is nog niet voor meteen, maar we kunnen alvast even vooruitblikken.

Geruchten over de Mercedes BLS, een kleiner broertje van de CLS, gaan al langer de ronde. Voorlopig moesten we het echter stellen met enkele spyshots. Autoevolution heeft nu ook een render klaar, gebaseerd daarop en op zijn grotere broer. De BLS staat wel op het platform van de A-Klasse en B-Klasse en zal het bijgevolg moeten stellen met voorwielaandrijving.

Onder de motorkap komen hoogstwaarschijnlijk de viercilinder turbomotoren die we binnenkort in de nieuwe A-Klasse verwelkomen. Vierwielaandrijving zal potentieel als optie aangeboden worden op de topmodellen. Hoe dan ook, de BLS wordt een echt luxevoertuig. Concurrenten zijn er voorlopig niet echt, maar de toekomstige A3 sedan zou die rol op zich kunnen nemen. (Via:Autoevolution)

Mercedes BLS 2013

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...