Officieel: MINI Cabrio Highgate

MINI Cabrio Highgate
MINI lanceert komende lente een gelimiteerde Highgate MINI Cabrio.

De Roadster mag dan nog net onthuld zijn, MINI is haar vierzitter Cabrio zeker niet vergeten. Komende lente komen ze met een gelimiteerde Highgate-editie, beschikbaar met nieuwe kleurencombinaties en exclusieve 17-inch Double Cross velgen. Zo is er bijvoorbeeld het Iced Chocolate metaalkleur dat een blauwachtige glans geeft onder de zonnestralen, gecombineerd met een bruine en licht glanzende soft-top. De Highgate onderscheidt zich verder door bruin-zwarte strepen op de motorkap met blauwe randen en spiegelkapjes in het exterieurkleur. Highgate belettering siert de omranding van de richtingaanwijzers.

Ook binnenin vinden we exclusieve materialen en kleuren. De lederen Lounge zetels kregen een Dark Truffle kleurtje en lichte, contrasterende stiksels, die we eveneens terugvinden op de schakelpook en handrem. Verder krijgt de Cabrio Highgate pedalen uit roestvrij staal, details in gebrushed aluminium en exclusieve vloermatjes. De Highgate benaming komt logischerwijs hier en daar terug, bovendien verwijzend naar de exclusieve woonwijk in het noorden van Londen.

De MINI Convertible Highgate is tot slot beschikbaar met de motorisaties Cooper (122 pk), Cooper S (184 pk), Cooper D (112pk) en Cooper SD (143 pk). Alle motoren worden gelinkt aan een manuele zesbak of indien gewenst aan een zestraps automaat. MINI wijst ons op een verdere personalisatie door het aanvinken van een en ander in die optielijst. MINI en opties, alsof we dat nog niet wisten.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...