Video: Jaguar XKR-S doet een winterse drift

Jaguar XKR-S Cabrio
Een bevroren meer, een stralend zonnetje en een Jaguar XKR-S Convertible. Meer heb je niet nodig voor een flinke dosis driftplezier.

De Jaguar XKR-S Cabrio is geen katje om zonder handschoenen aan te pakken, voor Minna Sillankorva is het echter kinderspel. De vrouwelijke testrijder voor Jaguar weet als de beste hoe ze een combinatie van sneeuw, zon en een XKR-S omzet in een flinke dosis plezier. Ze speelt in Finland een thuiswedstrijd met de XKR-S, onder de motorkap goed voor 550 pk en 680 Nm koppel. De sprint van 0-100 km/u in 4,4 seconden doet er hier niet toe, noch de topsnelheid van 300 km/u. Motor starten, dak naar beneden, een symfonie uit de uitlaat produceren en zijwaarts gaan vormen de kern.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Video: Jaguar XKR-S doet een winterse drift"

  1. Wolf 02-02-2012 om 21:33

    Toch jammer van die spoiler…….had m.i.een spoiler lip mogen zijn.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...