Officieel: Peugeot Partner Tepee en Expert Tepee Facelift

Peugeot Partner Tepee 2012
De Peugeot Partner en Expert Tepee krijgen een opfrissing voor 2012.

Peugeot kondigt de eerste details aan van de opgefriste Partner Tepee en Expert Tepee. De Partner Tepee ziet er een stuk stoerder uit dan zijn voorganger, onder de motorkap zitten echter voor het milieu zeer lieflijke motoren. De groenste Partner Tepee met 1.6-liter e-HDi stoot slechts 123 gram CO2 uit per kilometer. De wagen is beschikbaar in twee lengtes, overeenkomend met een laadvolume van 3,7 en 4,1 m³.

Ook de nieuwe Peugeot Expert is zowel beschikbaar als pure bestelwagen of kan ingericht worden voor personenvervoer. We zien voornamelijk een gewijzigd front, andere wijzigingen vinden we onder de motorkap. Volgens Peugeot haalt de Expert bovendien de beste vermogen/CO2-ratio op de markt in zijn klasse: 163 pk en ‘slechts’ 168 gram CO2 per kilometer, afkomstig van een 2.0-liter HDi. Er is ook een 1.6-liter diesel beschikbaar. Beide wagens worden voorgesteld in Genève.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...