Wielrenner betrapt nieuwe Mercedes A-Klasse

Mercedes A-Klasse 2012
De nieuwe Mercedes A-Klasse werd zonder camouflage op Lanzarote gespot.

De immer populairder wordende GoPro HD cameraatjes kunnen nog een ware revolutie ontketenen, ditmaal filmde een wielrenner bij een ontspannend ritje op Lanzarote de nieuwe Mercedes A-Klasse bij het shooten van de persfoto’s of -video’s. Het model in kwestie betreft de vijfdeurs hatchback, die bovendien als eerste op de markt zal komen. Het officiële debuut ervan is gepland voor Genève.

Zoals we zien in de video beschikt de A-Klasse over serieuze jetsers, alsook een imposante bodykit. Hebben we hier zelfs te maken met de A-Klasse AMG? Of betreft het enkel een AMG Sports Package? Hoewel nog niet officieel bevestigd, zou de A-Klasse AMG een viercilinder turbomotor krijgen met maar liefst 300 pk, overgebracht op de vier wielen. Meer informatie volgt ongetwijfeld binnenkort. (Via:OGGOTnl)

Deel dit bericht:

2 reacties op "Wielrenner betrapt nieuwe Mercedes A-Klasse"

  1. PJS 02-02-2012 om 10:34

    Neigt meer naar het conceptmodel dan de patenttekeningen, sterk!

    • TDB 02-02-2012 om 10:36

      Ja,’k vind het echt wel radicaal anders dan de vorige A-Klasse, in a very good way!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...